Skip to main content
Op werkdagen voor 16:00u besteld, volgende dag in huis!
Gratis verzending vanaf €33,99 en voor België +€3,-
Support: 085-130 43 49

Betaalmogelijkheden

Alle vermelde prijzen op Lenano.nl zijn inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten.

Bij Lenano.nl kunt u met de volgende betaalmethoden uw aankoop veilig afrekenen. Onze webshop is beveiligd met een SSL certificaat, zodat de verbinding tijdens het afrekenen versleuteld is.

Ideal

iDeal is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankier programma bij een online aankoop. iDEAL is het online betaalsysteem ontwikkeld door negen van de grootste banken in Nederland. De volgende banken zijn aan deze betalingsmethode gekoppeld: ABN AMRO, ASN Bank, Knab, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

Paypal

Paypal is de meest bekende online wallet en maakt het mogelijk om wereldwijde betalingen te ontvangen. U kunt via PayPal betalen met uw creditcard, bankrekening of PayPal-saldo. Betaling is ook mogelijk via telefoon of tablet en zonder het invullen van bank- creditcardgegevens. Het enige wat u nodig heeft is een PayPal account.

Bancontact/Mister Cash

Bancontact/Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. De banken zijn Belfius, BNP Paribas, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank.

KBC/CBC-betaalknop

Met de deze betaalknop kunnen klanten van de Belgische banken KBC en CBC eenvoudig online betalen. KBC richt zich op het Vlaamstalige deel van België, CBC daarentegen, is volledig Franstalig. Beide banken bieden in feite dezelfde betaalknop aan, maar net met een andere naam.

Klarna

‘Achteraf betalen’ via Klarna geeft u de mogelijkheid in Nederland & België om binnen 14 dagen van uw aankoop te betalen. Zodra de bestelling is verzonden, ontvangt u via Klarna de factuur. De daadwerkelijke betaling wordt geregeld tussen u en Klarna onderling.Afspraken over uitgestelde betaling maakt u rechtstreeks met Klarna. Hiermee krijgt u de vrijheid om de betaling binnen de door u gewenste looptijd te voldoen.