Skip to main content
Op werkdagen voor 16:00u besteld, volgende dag in huis!
Gratis verzending vanaf €33,99 en voor België +€3,-
Support: 085-130 43 49

De grote keuken schoonmaak wordt gemakkelijk

Het wordt weer langzaam aan voorjaar en dan krijgen toch nog steeds veel mensen de kriebels. Schoonmaakkriebels welteverstaan. Hoewel veel mensen, wanneer u ze ernaar vraagt bij hoog en laag beweren dat ze niet aan “de grote schoonmaak” doen, is het toch in veel gevallen wel zo dat het voorjaar bij uitstek het seizoen is om alles weer eens een opfrisbeurt te geven.

En de keuken staat vaak met stip op 1 als het gaat om die grote schoonmaak. Want ongemerkt wordt het er toch vuil van het koken, ook al haalt u dagelijks een doekje over de aanrecht en het gasfornuis. Bovenop de keukenkastjes verzamelt zich langzaam maar zeker een flinke laag stof en vet, want daar kunt u alleen maar bij als u op een stoel gaat staan en tja, dat komt er dus niet van.

Een ochtendje stevig poetsen.

Dus wat doet u? U pakt een emmer sop en gaat aan de slag. U boent het aanrecht schoon, het fornuis glimt u weer tegemoet na een uurtje stevig poetsen. Natuurlijk de oven niet vergeten, want ook daar lag vast alweer een flinke laag aangebrand vuil in. En dan de kastjes… Gaat u ze leeg halen of toch maar niet? Maar de buitenkant moet in ieder geval worden schoongemaakt. Dus de volgende emmer sop komt eraan te pas om die klus te klaren. Het vet gaat er maar lastig af, dat is stevig boenen. En dan denkt u dat u klaar bent totdat u een blik werpt op de lamellen voor het keukenraam. Ook die zijn dol op het verzamelen van vuil en vet. Dus dat wordt emmer met sop nummer 3. Maar het resultaat mag er zijn, na een halve dag stevig doorwerken ziet de keuken er weer uit om door een ringetje te halen. Met een voldaan gevoel kijkt u rond in uw blinkend schone keuken, zeer tevreden over het resultaat van uw noeste arbeid. De vraag is alleen: voor hoe lang blijft de keuken zo keurig schoon als hij nu is?

Als het nu eens wat langer schoon zou blijven.

Dat u een paar dagen na uw grote schoonmaakbeurt alweer de eerste vuil sporen in de keuken aantreft is niet vreemd. Een keuken waarin wordt geleefd blijft nu eenmaal niet schoon. Maar er is nu wel een manier om ervoor te zorgen dat het niet zo snel weer vuil wordt als voorheen. Want dat bereikt u als u onze schoonmaakmiddelen met Nano-technologie gebruikt. Alle oppervlakken die daarmee zijn behandeld krijgen namelijk een vuilafstotende coating waardoor het vuil en vet zich er veel minder snel aan hechten dan voorheen. U zult merken dat wanneer u uw keuken met onze schoonmaakmiddelen behandeld heft, u het vuil veel gemakkelijker kunt verwijderen. De coating blijft voor langere tijd aanwezig en in die tijd heeft u alleen een emmer water nodig om uw keuken schoon te maken. En u zult merken dat dat een stuk sneller gaat dan die ochtend boenen en poetsen waar u in het voorjaar nog zo druk mee bent geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.