Skip to main content
Op werkdagen voor 16:00u besteld, volgende dag in huis!
Gratis verzending vanaf €33,99 en voor België +€3,-
Support: 085-130 43 49
Industrie Nano Coatings

Industrie

Innovatieve industrie

Nederland is al van oudsher een handelsnatie. Maar om die reputatie hoog te houden moeten we ons te allen tijde blijven ontwikkelen. Een van deze ontwikkelingen is de nano technologie. De toepassingen hiervan zijn eindeloos. Zeker in de industriële branche kan er veel geprofiteerd worden door het gebruik van nano coatings.

Nano coatings kunnen apparaten en machines beschermen tegen weersinvloeden en andere vormen van schade zodat er op de kostenposten zoals onderhoud en slijtage flink bespaard kan worden. In veel gevallen kan het zelfs de productieprocessen versnellen doordat er minder weerstand optreedt tussen de verschillende onderdelen.

Behandelingen met Nano Coating

Na een behandeling met Nano Coating krijgen vocht, vuil en vet geen kans meer om te hechten aan het oppervlak. De nano coatings waarmee wij uw materieel behandelen dringt diep in het oppervlak door en hecht zicht aan de structuur op moleculair niveau. Uw materieel is zo beter bestand tegen omgevingsinvloeden en minder vatbaar voor slijtage. Het productieproces verloopt zo sneller en daarom kunt u optimaal rendement halen!

Voordelen

Welke voordelen vallen er te behalen met een behandeling van een nano coating? Minder vaak onderhoud, betere hygiëne en een mooiere uitstraling. Dit alles leidt natuurlijk tot alleen maar meer rendement. Wat wilt u nog meer? Hier nog even alle voordelen op een rijtje:

 • Lagere kosten: minder onderhoud, reparatie en betere isolatie
 • Optimaal rendement: betere efficiëntie door minder weerstand
 • Duurzaam: slijtvast en een betere bescherming tegen corrosie, erosie, weersinvloeden, (zout)water, chlorides, zuren en oliën
 • Uitstraling: geen vuil, vet, olieafzetting en organische aangroei zoals algen

Wilt u ook gebruik maken van onze diensten? Vul dan hieronder uw gegevens in en ontvang een vrijblijvende offerte.

Bent u geinteresseerd of heeft u een project? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

  Voornaam

  Achternaam

  Telefoon

  Email

  Uw bericht

  [wpgdprc "Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens door Lenano"]