Skip to main content
Op werkdagen voor 16:00u besteld, volgende dag in huis!
Gratis verzending vanaf €33,99 en voor België +€3,-
Support: 085-130 43 49

Kunststof schoonmaken

Kunststof nanocoating voor schoonmaakgemak

Wij heten niet zonder reden ‘Lenano schoonmaakgemak’. Het staat namelijk voor het gebruik van nanotechnologie in al onze schoonmaakmiddelen. Dit is een speciale coating waar nanodeeltjes inzitten. Deze nanodeeltjes zorgen ervoor dat vuil zich niet meer kan hechten aan alle oppervlakken in en om het huis. Het is hiermee het perfecte schoonmaakmiddel voor kunststof schoonmaken. Met onze kunststof coating bent u verlost van aanslag door vuil, stof, roet en kalk. Door de kunststof coating is geen grondige onderhoud meer nodig. Het vuil is er gemakkelijk vanaf te halen.

Onze schoonmaakmiddelen zijn door de nanotechnologie coating de krachtigste van Nederland. Hoewel u er in het begin misschien iets meer voor betaald, heeft u de investering in 30 weken al terugverdiend.

Wat is nanotechnologie?

Een nanometer is een miljoenste deel van een millimeter. In 1 millimeter passen dus maar liefst 1 miljoen nanometers passen. Nanodeeltjes zijn dus enorm klein! Nanodeeltjes vormen een soort ‘spijkerbed’ op een oppervlakte. Vuildeeltjes blijven op de punten van het spijkerbed liggen, waardoor het vuil gemakkelijk met water kan worden verwijderd. Door een oppervlakte te bewerken met nanodeeltjes, wordt een zelfde soort oppervlakte gecreëerd. Dit oppervlakte noemen we ook wel de nanotechnologie coating en maakt het kunststof schoonmaken of ander oppervlakte schoonmaken echt een stuk gemakkelijker!

Bekijk al onze schoonmaakproducten nu!

Bent u benieuwd naar de wondere wereld van nanotechnologie en wilt u ook gemakkelijk kunststof schoonmaken? Bekijk dan eens assortiment aan schoonmaakmiddelen. Dit doet u door naar onze webshop te gaan. Wilt u liever eerst wat meer informatie? Lees dan eens een van onze blogs. U kunt ook contact met ons opnemen door te bellen naar 085-130 43 49 of een e-mail te sturen naar info@lenano.nl