Skip to main content
Op werkdagen voor 16:00u besteld, volgende dag in huis!
Gratis verzending vanaf €33,99 en voor België +€3,-
Support: 085-130 43 49

Maritiem & Offshore

Onderhoud in de Maritiem & Offshore

Werken offshore eist het uiterste van uw personeel. Zware, lange dagen van hard werken in ruige omstandigheden. Dat geldt natuurlijk ook voor de constructies in de werkomgeving. Door extreme weersomstandigheden worden de constructies blootgesteld aan vocht, zouten en andere organismen. Dit kan corrosie veroorzaken en dat wilt u voorkomen.

Het morsen van bijvoorbeeld olie, de grote schommelingen in temperaturen, het intensief gebruik en stressvolle situaties vragen nog meer van de constructie. U heeft daarom de beste coatings nodig die in de meest extreme omstandigheden effectief zijn en zo lang mogelijk mee gaan.

Behandelingen met Nano Coating

Onze nano coatings zijn de oplossing voor de Maritiem en Offshore sector. Wij behandelen uw constructies met coatings die speciaal geschikt zijn voor extreem weer en intensief gebruik bij zeer hete en koude temperaturen. De coating dringt diep door in de structuur van het oppervlak waardoor er betere aanhechting ontstaat en de natuurlijke eigenschappen van het materiaal niet verloren gaan.

Laat uw werk behandelen met nano coatings en profiteer van besparing in onderhouden en nieuw materiaal. Uw mannen zijn minder tijd kwijt aan reparaties en onderhoud waardoor ze meer tijd hebben om omzet te generen. Het is dus slechts een minimale investering om maximaal rendement te genereren!

Voordelen

Waarom zou u kiezen voor een behandeling met Nano Coatings? Minder onderhoud, minder slijtage, minder defecten en een langere levensduur van uw constructie. Zo kunt u meer winst genereren! Hier even alle voordelen op een rijtje:

 • Lagere kosten: minder onderhoud, reparatie en betere isolatie;
 • Optimaal rendement: betere efficiëntie door minder weerstand en langere levensduur
 • Duurzaam: slijtvast en een betere bescherming tegen corrosie, erosie, weersinvloeden, (zout)water, chlorides, zuren en oliën
 • Uitstraling: geen vuil, vet, olieafzetting en organische aangroei zoals algen

Wilt u ook gebruik maken van onze diensten? Vul dan hieronder uw gegevens in en ontvang een vrijblijvende offerte.

Bent u geinteresseerd of heeft u een project? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

  Voornaam

  Achternaam

  Telefoon

  Email

  Uw bericht

  [wpgdprc "Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens door Lenano"]