Skip to main content
Op werkdagen voor 16:00u besteld, volgende dag in huis!
Gratis verzending vanaf €33,99 en voor België +€3,-
Support: 085-130 43 49

Nanotechnologie coating

Onze naam Lenano schoonmaakgemak is natuurlijk niet zomaar uit de lucht komen vallen. Het staat namelijk voor het gebruik van nanotechnologie in al onze schoonmaakmiddelen. In onze gehele professionele schoonmaaklijn wordt gebruik gemaakt van een nanotechnologie coating. Dit is een speciale coating waar nanodeeltjes inzitten. Deze nanodeeltjes zorgen ervoor dat vuil zich niet meer kan hechten aan alle oppervlakken in en om het huis.

De voordelen van nanotechnologie coating

Als u gebruik maakt van een van onze schoonmaakmiddelen met nanotechnologie coating, bent u jaren verlost van aanslag door vuil, stof, roet en kalk. Door de nanotechnologie coating is er nog maar zeer weinig onderhoud nodig. Het vuil is namelijk zeer gemakkelijk van de ondergrond af te halen. Onze schoonmaakmiddelen zijn door de nanotechnologie coating de krachtigste van Nederland. Hoewel u er in het begin misschien iets meer voor betaald, heeft u de investering in 30 weken al terugverdiend. Bekijk al onze producten in onze ‘winkel’.

De werking van nanotechnologie

Een nanometer is een miljoenste deel van een millimeter. Dat betekent dat er in 1 millimeter maar liefst 1 miljoen nanometers passen. Een nanometer is dus enorm klein. Nanodeeltjes vormen een soort spijkerbed op een oppervlakte. Vuildeeltjes blijven op de punten van het spijkerbed liggen, waardoor het vuil gemakkelijk met water kan worden verwijderd. Door een oppervlakte te bewerken met nanodeeltjes, wordt een zelfde soort oppervlakte gecreëerd. Dit oppervlakte noemen we ook wel de nanotechnologie coating en maakt het schoonmaken van een aanrecht, autoruit, zonnepaneel of ander oppervlakte een stuk gemakkelijker!

Bekijk onze schoonmaakproducten nu!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van nanotechnologie coating Bekijk dan eens assortiment aan nanocoatings. Dit doet u door naar onze webshop te gaan. Klik op de button ‘winkel’ bovenin onze website. Wilt u liever eerst wat meer informatie? Lees dan eens een van onze blogs of neem contact met ons op door te bellen naar 085-130 43 49 of een e-mail te sturen naar info@lenano.nl.