Skip to main content
Op werkdagen voor 16:00u besteld, volgende dag in huis!
Gratis verzending vanaf €33,99 en voor België +€3,-
Support: 085-130 43 49

Voor ultiem schoonmaak gemak: de vuilafstotende nano spray

Anders dan een gewoon schoonmaakmiddel, zorgt de vuilafstotende nano spray van Lenano ervoor dat alles langer schoon blijft met een duurzame bescherming. Doordat de coating een vuilafstotende laag creëert, krijgen stof, schimmel en ander vuil niet de kans om zich aan het oppervlak te hechten. Door de vuil werende laag, is het na de behandeling voldoende om het oppervlak met een vochtige (microvezel)doek af te nemen en het aanwezige stof en vuil eenvoudig te verwijderen.

Tuinmeubelen schoonmaken met nano coatings, hoe doe je dat?

Je kent het wel, de zon gaat lekker schijnen, je kan eindelijk weer in de tuin zitten! Maar wanneer je de tuinmeubelen tevoorschijn haalt, is het mooie witte materiaal groen, en moet je eerst de tuinmeubelen schoonmaken voordat je kan genieten van het mooie weer. Helaas wordt kunststof nogal snel vies en lelijk, zeker wanneer het blootgesteld wordt aan invloeden vanuit de natuur. Groene aanslag, modder, kalk en schimmel kan je tuinmeubilair uiteindelijk doen verweren, zelfs wanneer we het over kwalitatief beter plastic hebben dat wordt gebruikt bij duurdere stoelen, banken en tafels. Het gaat er al snel minder netjes uitzien.

Badkamer schoonmaken én schoonhouden in een handomdraai

De wind waait, het regent en het begint al weer snel te schemeren. Het is koud en na een lange werkdag wilt u gewoon lekker even onder de douche of in bad. Comfortabel en warm. U ligt lekker in bad en slaakt een diepe zucht van voldoening. Dit is het leven! U blik begint nu echter te verdwalen en u ziet zwarte vlekjes op uw plafond en in de naden tussen uw tegels zitten. U wilt het niet zien en kijk weg naar de glazen wand.

Schoonmaak Tips! Hoe maak je kunststof kozijnen schoon?

Wie houdt er niet van veel licht in huis? Veel ramen maken dat iemand zich prettiger voelt. Zonlicht is goed voor de biologische ritmes en het humeur. Maar met veel ramen, komen veel kozijnen. Kozijnen zijn belangrijk, ze isoleren en geven het huis sfeer. Maar tegelijkertijd verzamelt stof en vuil zich gemakkelijk op de richels en buitenkant van de kozijnen. Hoe kunt u de kozijnen zo goed mogelijk schoonmaken? En wat maakt het onderhoud gemakkelijker?

Ramen schoonmaken met nano coating

Heerlijk, die zon. Het is al wekenlang goed weer en er is bijna geen regen. Maar juist dan ziet u hoe vies de ramen zijn. Het felle zonlicht laat alle modder en vet vlekken duidelijk zien. Als u goed kijkt ziet u misschien nog wel hele kleine afdrukken zien van de waterdruppels die met de vorige regenbui mee waren gekomen. Wanneer was de laatste regenbui ook alweer?

Je motor schoonmaken en gemakkelijk schoon houden?

Motorrijden wordt steeds populairder in Nederland. Heerlijk in de zomer, lekker er op uit en zonder vervelende files. Motorrijden is gewoon heel ontspannend. Er staan volgens het CBS dan ook al meer dan 650.000 motoren geregistreerd in Nederland. Al deze motoren moeten natuurlijk goed onderhouden worden.

Nano coatings voor uw caravan en boot

De vakantie staat weer voor de boeg. U heeft de caravan al uit de opslag gehaald en u heeft de koffers al gepakt. De vakantie kan eindelijk beginnen. Er op uit in eigen land of aan het strand in een exotisch oord. U bent klaar om op weg te gaan. Natuurlijk wilt u zonder zorgen op weg en daarom heeft u alles goed voorbereid. Een schone auto en een schone caravan horen daar bij.

Een mooie tuin met Nano Steen Coating

Wij vinden ze wel mooi, die strakke Zen tuinen. Natuurlijk, smaken verschillen. Er zijn echter maar weinig mensen die niet op de een of andere manier kunnen genieten van mooi steenwerk. Uw stenen paadje in de tuin bijvoorbeeld, die heeft u vast zelf uitgekozen. Steenwerk kunt u zowel binnen als buiten toepassen. Denk maar eens aan een traditionele Romeinse tuin of huiskamer vol met marmer en kalksteen.

De vele toepassingen van Nano Coatings

Sinds de opkomst van de nano technologie zijn er veel ontwikkelingen geweest in de toepassingen van deze technologie. Met de natuur zelf als voorbeeld, kunnen er enorm veel eigenschappen aan een stof worden toegevoegd. Zo is dat ook gedaan bij de nano coatings van Lenano. De structuur van deze coatings zijn gebaseerd op de structuur van een lotusbloem. Tegenwoordig heeft Lenano zijn coatings zo ver weten te ontwikkelen dat ze zo goed als overal toepasbaar zijn.

Een goede nachtrust begint bij een schoon huis!

Het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS) kwam onlangs met verassende cijfers: Een op de twintig Nederlanders kampt met slaapgebrek. Bij tien procent van die mensen is het probleem zelfs ernstig. Nu kan slaapgebrek vervelend zijn: gapen, een extra bakje koffie of geen zin om te werken. Maar duurt dit probleem voort, kan het ernstige gevolgen hebben. Na een slecht humeur, vergeetachtigheid en een slechte concentratie kan het uiteindelijk ervoor zorgen dat u ernstig ziek wordt.

De voorjaarschoonmaak komt er weer aan!

De klok is weer een uur vooruit gegaan. Dat betekent dat het weer langer licht is. De vogeltjes fluiten, de jassen gaan weer uit, de bloemen beginnen langzaam te bloeien en overal spelen de kinderen weer buiten. Het is lente. En dat betekent: Het is weer tijd voor de voorjaarsschoonmaak! Vader en moeder deden het vroeger al, opa en oma deden het ook elk jaar weer en de generatie voor hun moesten er elk jaar ook weer aan geloven. Al van oudsher is het de traditie om in deze tijd van het jaar het huis even flink onder handen te nemen.