Skip to main content
Op werkdagen voor 16:00u besteld, volgende dag in huis!
Gratis verzending vanaf €33,99 en voor België +€3,-
Support: 085-130 43 49

Over Lenano

schoonmaakgemak voor iedereen

Welkom bij Lenano

Lenano bestaat nog niet zo heel erg lang. Wij zijn een jonge onderneming. Voortgekomen uit Greenpower Nano, een bedrijf die zich heeft gespecialiseert in grootschalige projecten.

Onze webshop is gericht op het verkopen van nano coatings voor praktisch alle ondergronden. Het begrip nano coating bestaat al erg lang, maar heeft in deze vorm pas sinds een aantal jaren een vogelvlucht genomen.

Waarom Lenano?

Nano coatings worden vooral toegepast in de industrie. Daar wordt voornamelijk gebruik gemaakt van industriële coatings die te zwaar zijn voor dagelijks gebruik. Daarom hebben wij bij Lenano een productlijn samengesteld die geschikt is voor de particuliere markt. Hierdoor kunt u zelf de unieke werking ervaren en van de voordelen profiteren.

Missie

Onze missie is om schoonmaken te vergemakkelijken. Dit willen wij doen door het promoten van nano coatings. Een revolutionaire techniek die het behandelde oppervlak water- en vuilafstotend maakt. Door het aanbrengen van een nano coating bespaar je naast tijd ook geld. Op deze manier proberen wij een bijdrage te leveren om anders tegen schoonmaken aan te kijken en dit misschien zelfs te veranderen.

Wat is de unieke eigenschap van een nano coating?

Met nano coating creëer je een ondergrond die water- en vuilafstotend is. Hierdoor is schoonmaken in grote mate minder noodzakelijk omdat vuil zich niet hecht aan het oppervlak. Slechts afnemen met een (natte) doek volstaat om de ondergrond weer schoon te maken. Daarnaast ontstaat er een (onzichtbare) beschermlaag die het oppervlak langdurig beschermd tegen weersinvloeden, corrosie, aantasting en kleurverandering.

Doelstelling

Door het aanbrengen van een nano coating zijn schoonmaakproducten in veel gevallen overbodig. Wij hebben dan ook als doel om het gebruik van (chemische) schoonmaakmiddelen te verminderen. Als wij daar ons steentje aan bij kunnen dragen zouden wij daar erg blij mee zijn. Op deze manier proberen wij bij te dragen aan het milieubewust omgaan met onze aarde.

Prijs kwaliteit

Lenano.nl spendeert weinig geld aan dure reclame. Wij investeren liever in service en betaalbare kwaliteit. Mond-tot-mond reclame is daarom uitermate belangrijk. Ben je tevreden? Zo ja, zegt het voort. Zo nee, laat het ons weten. Onze klantenservice staat voor je klaar.

Producten bestellen?

Ben je benieuwd wanneer je je producten ontvangt? We hanteren Next Day Delivery voor bestellingen die voor 16:00 uur zijn geplaatst met een Nederlands afleveradres. Helaas komt het wel eens voor dat PostNL er een dagje langer over doet. De bestellingen met een Belgisch afleveradres doen er gemiddeld 2 werkdagen over. Let op! Op zon- en maandagen is er geen postbezorging!

Mocht je nog vragen hebben, kan je altijd contact met ons opnemen door een email te sturen naar info@lenano.nl of door te bellen naar 085-130 43 49. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met zaterdag vanaf 10:00 uur ‘s ochtends tot 18.00 uur ‘s middags.

Veilig winkelen

Onze website wordt dagelijks getest op eventuele foutieve of malafide software en is voorzien van een beveiligde SSL verbinding.

Snelle support

U kunt ons dagelijks per telefoon, email of via het contactformulier bereiken voor vragen over onze producten en diensten.

Veilig betalen

Wij maken gebruik van de wereldwijd erkende diensten van Mollie payments. Op deze manier bent u altijd verzekerd van veilig betalen.

Snelle levering

Bestellingen die voor 16.00 uur zijn geplaatst worden dezelfde dag nog verzonden. Met PostNL voor een snelle en betrouwbare levering.