Skip to main content
Op werkdagen voor 16:00u besteld, volgende dag in huis!
Gratis verzending vanaf €33,99 en voor België +€3,-
Support: 085-130 43 49

Ramen schoonmaken met nano coating

Ramen-schoonmaken-met-nano-coating-Lenano-schoonmaakgemak

Heerlijk, die zon. Het is al wekenlang goed weer en er is bijna geen regen. Maar juist dan ziet u hoe vies de ramen zijn. Het felle zonlicht laat alle modder en vet vlekken duidelijk zien. Als u goed kijkt ziet u misschien nog wel hele kleine afdrukken zien van de waterdruppels die met de vorige regenbui mee waren gekomen. Wanneer was de laatste regenbui ook alweer?

Gelukkig is er een makkelijke oplossing. Met dit weer wilt u natuurlijk optimaal genieten van het mooie weer in plaats van de hele zomer lang alles schoon maken. En dit geldt voor al uw raamwerk. Uw venster thuis, het glas van de douchecabine en zelfs de ramen van uw auto. Lenano heeft de Glas Nano Coating, speciaal voor uw schoonmaakgemak.

Nano Coating voor uw ramen

Vieze vingers, afdrukken van regendruppels, zand, stof en ander vuil maken het onprettig om naar buiten te kijken, zeker met deze zonnige dagen. De hele zomer schoonmaken ziet u ook niet zitten. Daarom heeft Lenano voor u de Glas Nano Coating. Met een simpele schoonmaakbeurt houdt u uw raam langdurig schoon. En schoon is ook echt schoon. Dat zult u zien wanneer de felle zomerzon op de ramen staat te stralen!

Nano Coating voor uw douchecabine

Hoewel er in de badkamer geen of weinig zonlicht schijnt, kunt u met de badkamerlamp toch duidelijk zien wanneer er voor het laatst gedoucht is. Kalk en wateraanslag is even hardnekkig als vervelend. Met Lenano Glas Nano Coating kunt u gemakkelijk uw badkamer helder en schoon achterlaten na elke douchebeurt. Het hele jaar door!

Nano Coating voor uw autoramen

Juist met de vakantietijd wilt u optimaal genieten van uw vrije tijd. Gelukkig kunt u zonder zorgen met de auto op reis na een behandeling met de Lenano Glas Nano Coating. Vieze vliegjes en ander vuil dat u op de weg en de vakantiebestemming tegenkomt hoeven nu geen ergernis meer te veroorzaken. Vuil en vocht hecht niet meer aan de ramen en alles wat u nog hoeft te doen is de auto even snel af te spoelen of door de wasstraat te halen. Maar zelfs dat is nog moeilijk doen. Pak een emmer water, een (microvezel)doek en neem uw auto af en uw auto is weer schoon in een handomdraai!

Hoe werkt het?

Alles wat u hoeft te doen is het glas schoon te maken met de Maxx Xtreme allesreiniger die wij meeleveren in een handige spuitfles. Daarna droogt u het oppervlak af met een vetvrije doek en u kunt de coating er op aanbrengen. Natuurlijk leveren wij een handige microvezeldoek mee om de coating aan te brengen. Als de coating er eenmaal op zit, hoeft u zich niet meer druk te maken om vieze ramen.

De microstructuur van de nano coating is opgebouwd uit minuscule piramides. Deze hechten zich diep in de structuur van het oppervlak zodat de vieze moleculen niet op het oppervlak blijven zitten, maar er gemakkelijk afrolt. Vocht, vuil en vet krijgen zo geen kans meer om uw raamwerk te bevuilen. U kunt het afspoelen met water en uw glaswerk blijft droog achter. Zo ziet ondanks fel zonlicht al uw raamwerk er blinkend schoon uit!