Skip to main content
Op werkdagen voor 16:00u besteld, volgende dag in huis!
Gratis verzending vanaf €33,99 en voor België +€3,-
Support: 085-130 43 49

Schoonmaakmiddel auto

Niemand wil het, maar toch gebeurt het: vliegjes, bladeren, stof en zand op uw auto. Schoonmaken lijkt soms zinloos; het komt immers toch altijd weer terug. Gelukkig hebben wij, van Lenano, een bijzonder schoonmaakmiddel voor uw auto. Ons schoonmaakmiddel voor uw auto is samengesteld op basis van nanotechnologie: een echte doorbraak op het gebied van schoonmaken – vinden wij. Door deze nanodeeltjes, die overigens in al onze schoonmaakmiddelen zitten, krijgt vuil geen enkele mogelijkheid meer om zich te hechten aan een oppervlakte.

De werking van nanotechnologie

Nanodeeltjes vormen als het ware een ‘spijkerbed’ op een oppervlakte. Dit spijkerbed zorgt ervoor dat vuildeeltjes hierop blijven liggen. Het gevolg hiervan is dat het vuil heel gemakkelijk met water kan worden verwijderd. Een nanodeeltje is enorm klein. Een nanometer is namelijk een miljoenste deel van een millimeter. Dat betekent dat in 1 millimeter een miljoen nanometers passen. Door een oppervlakte, zoals uw auto, met een nanotechnologie coating te bewerken, wordt eenzelfde oppervlakte gecreëerd. Door enkel met water af te nemen en/of te spuiten of een regenbui af te wachten, wordt het vuil gemakkelijk van uw auto verwijderd. Wat wilt u nou nog meer?

Waarom Lenano Auto Coating?

Wij heten niet voor niets ‘Lenano’. Dit staat namelijk voor het gebruik van nanotechnologie in al onze schoonmaakmiddelen. Na het eenmalig aanbrengen van de coating op uw auto krijgt u een jarenlange oppervlakte bescherming. De schoonmaakmiddel auto wordt geleverd met alle benodigde schoonmaakmiddelen én een handleiding. Zo kunt u de coating erg gemakkelijk zelf aanbrengen. Deze schoonmaakmiddelen kunnen tevens gebruikt worden voor het ontvetten van het interieur en de velgen van uw auto. We zetten graag alle voordelen van dit schoonmaakmiddel voor uw auto op een rijtje:

  • Herstel van de oorspronkelijke kleur en glans;
  • Het ontvet ook uw velgen en interieur;
  • Een langdurige water- en vuilafstotende auto;
  • Gemakkelijk aan te brengen zonder kans op lakschade.
  • Na behandeling geen dure schoonmaakmiddelen meer nodig

Graag willen wij ook benoemen dat u veel geld bespaard. Meer informatie? Klik dan eens bovenin deze pagina op ‘nano coatings’.

Interesse?

Hebben wij uw interesse gewekt voor dit schoonmaakmiddel voor uw auto? En ziet u het wel zitten om niet meer zo vaak uw auto te poetsen? Bestel de auto coating dan snel! Wilt u liever eerst meer informatie? Dan kunt u met ons contact opnemen door te bellen naar 085-130 43 49 of een e-mailbericht te sturen naar info@lenano.nl. Maak kennis met de unieke kracht van nanotechnologie!