Skip to main content
Op werkdagen voor 16:00u besteld, volgende dag in huis!
Gratis verzending vanaf €33,99 en voor België +€3,-
Support: 085-130 43 49

Schutting en tuinmeubilair in topconditie

Schutting-&-tuinmeubilair-in-topconditie Lenano schoonmaakgemak

De schade was enorm. Bomen, schuttingen, dakpannen en zelfs gevelstukken kwamen los. Natuurlijk heeft u uw tuinmeubilair binnengehaald, maar de kans is groot dat uw schutting niet meer helemaal overeind staat. Die moeten dus gerepareerd worden. Of beter nog, een hele nieuwe schutting als het budget het toelaat uiteraard. Misschien is uw meubilair toch ergens heengevlogen en heeft u weer nieuwe nodig.

Die nieuwe schutting wilt u natuurlijk wat meer duurzaamheid meegeven. Regen, sneeuw, zout en zelfs graffiti kunnen een schutting al snel armoedig doen lijken. Zeker als u niet het juiste hout heeft. Hardhout is een stuk duurder en behalve dan met lariks komt u met loofhout niet heel ver. Lenano heeft echter de oplossing voor u!

Lenano Hout Nano Coating

Allereerst adviseren wij u goed na te denken over het soort hout dat u kiest voor uw vlonders, schutting of tuinmeubilair. Een goede coating op slecht hout is alleen maar zonde. Hardhout is gewoonlijk de meest duurzame optie. Het nadeel is echter dat het erg duur is ten opzichte van loofhout. Zeker als u de vlonders zelf gaat leggen of de schutting zelf gaat zetten zult u al snel merken dat hardhout een stuk lastiger te bewerken is. Vooral wanneer u de vlonders of schuttingdelen netjes en evenredig op afstand van elkaar wilt hebben. Voor de beste prijs/kwaliteitsverhouding kunt u het beste met lariks aan de slag gaan. Het bewerkt ook een stuk gemakkelijker. Dat scheelt een hoop zaagjes en schroeven.

Helaas helpt Lenano Nano Coating niet tegen harde wind. Maar wie weet wat in de toekomst nog mogelijk is met de ontwikkelingen in de Nanotechnologie. Lenano Hout Nano Coating helpt uw tuinmeubilair, schuttingen en vlonders wel lang mooi en schoon te houden. Lakken, beitsen, schilderen, impregneren, teren, het is allemaal niet meer nodig. De mooie, lichte kleur van lariks wordt op de lange duur grijs. De Hout Nano Coating van Lenano beschermt de verkleuringen van het hout en zo blijft het jarenlang mooi. En dat komt goed uit, want lariks gaat wel 10 tot 15 jaar mee in ons vochtige klimaat.

Mooi hout in uw tuin, het hele jaar door

Straks als het zonnetje weer wat langer blijft schijnen, wilt u weer optimaal gaan genieten van uw tuin. Uw nieuwe schutting of tuinmeubilair kan weer heel wat mee gaan maken. Het vocht, zout en olie tijdens de winter is niet in uw hout getrokken dankzij de Lenano Hout Nano Coating. En daar kunt u van de zomer ook weer van genieten.

Wijnvlekken, sigarettenas, voedselresten, koffievlekken, schimmels, groene aanslag en vooral de felle zon kunnen uw mooie houten meubelen al snel lelijk maken. Maar dankzij de effectieve werking van de Hout Nano Coating, blijft uw meubilair het hele jaar door mooi. Beits, lak, verf en teer zijn niet meer nodig, en dat is goed nieuws voor al het groen in uw tuin. U bespaart niet alleen een hoop kosten, maar u helpt ook mee aan een beter milieu. De Nano Coatings van Lenano zijn biologisch afbreekbaar en daar zijn uw bloemen en plantjes in de tuin vast heel blij mee!