Skip to main content
Op werkdagen voor 16:00u besteld, volgende dag in huis!
Gratis verzending vanaf €33,99 en voor België +€3,-
Support: 085-130 43 49

Solar coating

Vervuiling is een van de grootste problemen van zonnepanelen. Het glas van de panelen is gemakkelijk vatbaar voor vuil als zand, water, stof, vogelpoep en ander atmosferisch vuil. Deze vervuiling verminderd de rendement van uw zonnepanelen. Gelukkig hebben wij, van Lenano, de oplossing voor u: Lenano Solar Coating! Dit is een schoonmaak solar set voor zonnepanelen dat op basis van nanotechnologie is samengesteld. Door uw zonnepanelen met onze Lenano Solar Coating te coaten, is het voor al het vuil niet meer mogelijk zich aan de panelen te hechten. U hoeft hierdoor niet meer iedere drie maanden het dak op. Vindt u de Lenano Solar Coating een beetje te prijzig? Graag willen wij u dan attenderen op het feit dat u de investering in 30 weken heeft terugverdiend. Uw zonnepanelen rendement verhogen was nog nooit zo gemakkelijk. Lenano Solar Coating is daardoor hét schoonmaakmiddel voor zonnepanelen!

Solar set op basis van nanotechnologie

Een nanodeeltje is enorm klein: een nanometer is een miljoenste deel van een millimeter. Nanodeeltjes vormen als het ware een ‘spijkerbed’ op een oppervlakte. Dit spijkerbed zorgt ervoor dat vuildeeltjes ‘bovenop de spijkerpunten’ blijven liggen. Het gevolg hiervan is dat het vuil heel gemakkelijk en enkel met water kan worden weggespoeld. Onze Solar Coating werkt precies hetzelfde. Door de oppervlakte van het zonnepaneel te bewerken met de Solar Coating, glijdt bij een goede regenbui al het vuil van de panelen af. De nanotechnologie coating is voor vele oppervlakten te gebruiken. Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden klikt u op ‘toepassingen’ bovenin de pagina.

Bestel uw schoonmaakmiddel voor zonnepanelen nu!

Dus wilt u uw zonnepanelen rendement verhogen? Bestel dan onze solar set de Lenano Solar Coating en u hoeft nog maar één keer uw dak op. Maak kennis met de unieke kracht van nanotechnologie en bestel uw schoonmaakset zonnepanelen nu voor slechts €60,00. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen voor meer informatie. Dit doet u door telefonisch contact op te nemen of een e-mail te sturen naar info@lenano.nl.