Skip to main content
Op werkdagen voor 16:00u besteld, volgende dag in huis!
Gratis verzending vanaf €33,99 en voor België +€3,-
Support: 085-130 43 49

Solar

Onderhoud zonnepanelen

Het klimaat wordt steeds belangrijker. Gelukkig wordt de technologie op dit vlak ook steeds gecompliceerder. Dankzij de huidige technologieën en de supersnelle innovatie vandaag de dag, kunnen we het leven steeds duurzamer maken. Een van de grootste veranderingen die we de laatste jaren hebben doorgemaakt in het dagelijkse leven, is de opmars van het zonnepaneel.

Hoewel zonnepaneelfabrikanten vaak beweren dat zonnepanelen zichzelf kunnen reinigen door middel van een regenbui, gaat er toch vaak rendement verloren wanneer er vuil of water op uw panelen ligt.

Er kunnen plassen en vieze vlekken ontstaan waardoor het rendement verloren gaat. Een plas water, of een waterfilm, zoals dat genoemd wordt, weerkaatst het zonlicht en dat kost al snel 20% rendement. Onderhoud is cruciaal voor optimaal rendement, zeker op grote schaal.

Behandelingen met Nano Coating

Wij behandelen uw zonnepanelen met Nano Coatings zijn speciaal ontwikkeld voor uw zonnepanelen. De coating laat zonlicht door, waardoor er geen verlies van rendement ontstaat. In tegendeel, door de vocht en vuilafstotende laag blijft uw rendement optimaal. Voor, tijdens en na een regenbui. Zo hoeven uw zonnepanelen minder vaak schoongemaakt te worden en de slijtvaste laag zorgt er bovendien voor dat uw zonnepanelen langer meegaan.

Voordelen

Welke voordelen vallen er te behalen van het onderhoud met Nano Coatings? Minder onderhoud, meer rendement en een mooiere uitstraling. Wat wilt u nog meer? Hier even alle voordelen op een rijtje:

 • Revolutionair: water- en olieafstotend (hydrofobische en oleofobische eigenschappen)
 • Duurzaam: slijtvast en een betere bescherming tegen weersinvloeden en vloeistoffen
 • Lagere kosten: minder onderhoud en reparatie
 • Optimaal rendement: meer zonlicht, langere levensduur
 • Uitstraling: geen vuil, vet, olieafzetting en organische aangroei zoals algen

Wilt u ook gebruik maken van onze diensten? Vul dan hieronder uw gegevens in en ontvang een vrijblijvende offerte.

Bent u geinteresseerd of heeft u een project? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

  Voornaam

  Achternaam

  Telefoon

  Email

  Uw bericht

  [wpgdprc "Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens door Lenano"]