Skip to main content
Op werkdagen voor 16:00u besteld, volgende dag in huis!
Gratis verzending vanaf €33,99 en voor België +€3,-
Support: 085-130 43 49

Textiel

Verschillende toepassingen op textiel

De textielindustrie is groot. Het is altijd groot geweest en het zal voorlopig nog wel groot blijven. Werkend in de textielindustrie geeft veel stof tot nadenken wanneer het gaat om zo efficiënt mogelijk te produceren. Want laten we er geen doekjes om winden: de concurrentie is enorm. Kostenbesparing is daarom erg belangrijk en het gebruik van nano coatings daardoor zeer interessant.

We zijn er al vijfduizend jaar mee bezig. Het weven van textiel. In de 13de eeuw was Brugge (destijds een deel van Nederland) wereldwijd het handelscentrum voor textiel. Momenteel zijn er meer dan 16.000 Nederlanders werkzaam in de textielindustrie.

Maar ook als het om een andere branche gaat, dan krijgt u te maken met textiel en met het onderhoud daarvan. Daarom komen wij met een oplossing voor u. Wij helpen u graag ontzorgen wanner het gaat om het onderhouden van uw textielproducten.

Nanotechnologie

Wanneer u aan een coating denkt, is de toepassing op textiel vaak niet het eerste wat in u opkomt. Toch kunnen we met de unieke werking van de nano coating een breed spectrum aan branches bedienen; Denk hierbij aan restaurants, hotels, zonwering producenten en meubel fabrikanten! De nano coating trekt diep in de stof en hecht zich om de structuur heen. Zo blijft de stof zijn natuurlijk eigenschappen behouden. De stof kan blijven ademen en de stof blijft rekbaar terwijl deze een zeer duurzame bescherming biedt en deze ook nog eens water- en vuilafstotend maakt.

De coating is op moleculair niveau zo samengesteld dat vocht en vuil geen kans meer krijgen om te hechten aan de stof. We gebruiken dus verder geen chemische schoonmaakmiddelen waardoor uw stof langer mooi blijft en minder snel beschadigd of zijn rekbaarheid verliest.

Voordelen

Welke voordelen vallen er te behalen van een behandeling met nano coatings? Minder vaak onderhoud, betere hygiëne en een mooiere uitstraling. Dit alles leidt natuurlijk alleen maar tot meer rendement. Wat wilt u nog meer? Hier nog even alle voordelen op een rijtje:

 • Lagere kosten: minder onderhoud, minder reparatie en minder schoonmaakkosten;
 • Optimaal rendement: meer zonlicht, langere levensduur
 • Duurzaam: slijtvast en een betere bescherming tegen zonlicht, weersinvloeden, dranken en voedsel en ander vuil;
 • Uitstraling: geen vlekken, minder schade en verkleuringen meer;
 • Veilig: Foodsafe certificering getest op voeding en water.

Wilt u ook gebruik maken van onze diensten? Vul dan hieronder uw gegevens in en ontvang een vrijblijvende offerte.

Bent u geinteresseerd of heeft u een project? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

  Voornaam

  Achternaam

  Telefoon

  Email

  Uw bericht

  [wpgdprc "Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens door Lenano"]