Skip to main content
Op werkdagen voor 16:00u besteld, volgende dag in huis!
Gratis verzending vanaf €33,99 en voor België +€3,-
Support: 085-130 43 49
Vastgoed Nano Coatings

Vastgoed

Vastgoed onderhoud

Zowel de steeds groeiende banenmarkt, de zorgen om het klimaat wereldwijd en de innovaties die de laatste jaren het wonen en werken duurzamer gemaakt hebben leveren veel werk op in de vastgoedbranche. En die innovatie in deze groeiende markt gaat enorm snel.

Zo is de schoonmaakbranche ook meegegaan met deze innovatie. Met nano coatings kunnen wij al uw projecten beschermen tegen invloeden van buitenaf. Speciaal voor de vastgoedbranche hebben wij (schoonmaak)diensten die uw vastgoedproject duurzaam kunnen onderhouden.

Behandelingen met Nano Coatings

Onderhoud kost tijd en geld. Huismeesters, schoonmaakbedrijven en gevelreinigers kunnen de kosten al flink doen oplopen. Dankzij de huidige ontwikkelingen in de nanotechnologie hebben wij de oplossing voor uw vastgoedproject. Wij behandelen uw vastgoedproject met Nano Coatings die op moleculair niveau zo zijn ontwikkeld dat vocht, vuil en vet geen kans krijgen om te hechten aan oppervlakten.

Wij behandelen uw stenen en houten gevels, de glazen ramen en deuren, metalen platen, balken en onderdelen van bijvoorbeeld trapleuningen, deuren en kozijnen. Of de zonnepanelen op het dak. Maar ook textiel, zoals de vloerbedekking in de entree van een appartementencomplex of een openbare ruimte kunnen wij behandelen met een Nano Coating. Zo blijft uw vastgoedproject in uitstekende staat.

Voordelen

Welke voordelen vallen er te behalen van het onderhoud met Nano Coatings? Minder vaak onderhoud, betere hygiëne en een betere uitstraling. Dit alles bespaart u alleen maar kosten. Wat wilt u nog meer?

 • Lagere kosten: minder onderhoud, reparatie en betere isolatie
 • Optimaal rendement: meer zonlicht, langere levensduur
 • Revolutionair: water- en olieafstotend (hydrofobische en oleofobische eigenschappen)
 • Duurzaam: slijtvast en een betere bescherming tegen corrosie, erosie, weersinvloeden, (zout)water, chlorides, zuren en oliën
 • Uitstraling: geen vuil, vet, olieafzetting en organische aangroei zoals algen

Wilt u ook gebruik maken van onze diensten? Vul dan hieronder uw gegevens in en ontvang een vrijblijvende offerte.

Bent u geinteresseerd of heeft u een project? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

  Voornaam

  Achternaam

  Telefoon

  Email

  Uw bericht

  [wpgdprc "Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens door Lenano"]