Skip to main content
Op werkdagen voor 16:00u besteld, volgende dag in huis!
Gratis verzending vanaf €33,99 en voor België +€3,-
Support: 085-130 43 49

Winterbescherming van uw motor, scooter en fiets

Bescherm motor, scooter en fiets tijdens winter - Lenano schoonmaakgemak

Weer of geen weer. Door de modder, door het zand of door de sneeuw. Als echte liefhebber gaat u geen uitdaging uit de weg. De eerste fietstochten van het jaar staan alweer gepland en u wilt er graag bij zijn. Of misschien wilt u even met de motor naar Spanje of Italië. Dat kan altijd natuurlijk.

Belangrijk is dat u uw fiets of motor regelmatig onderhoud. Of u nu professioneel wedstrijden rijdt of gewoon prettig wilt rijden ondanks barre omstandigheden, gebrek aan onderhoud kan zelfs gevaarlijk zijn in het verkeer. Dankzij de nieuwste ontwikkelingen in de nanotechnologie heeft Lenano een nano coating die u speciaal voor uw fiets of motor kunt gebruiken.

Nano coating voor de fiets, scooter of motor

De ketting van uw voertuig moet te allen tijde goed en soepel lopen. En het moet het liefst geen lawaai maken. Met de Lenano Metaal Nano Coating heeft u de oplossing in handen. De coating trekt diep in de structuur voor optimale werking. Vocht, vet en vuil druipt zo van de behandelde oppervlakken af. Zelfs zuren en zouten krijgen geen kans om de ondergrond te slijten.

Uiteraard is de coating zeer geschikt voor uw frame, stuur, velgen en spaken. Zo blijft uw motor, scooter of fiets het hele jaar schoon en slijt minder snel. En dat is weer heel erg gunstig voor de waarde van uw voertuig!

Het gebruik van de coating

Hoe moet u Nano coating gebruiken? Voor optimale hechting aan het oppervlak dient u het metalen oppervlak eerst goed schoonmaken. Lenano levert een zeer sterke reiniger mee in handige spuitfles. Wanneer het oppervlak droog en vetvrij is, brengt u de coating aan met de meegeleverde microvezeldoek. Wel dient u eerst even goed te schudden voor gebruik. Na het behandelde oppervlak te hebben laten drogen poets u deze na met een droge doek en u bent klaar om de winter te trotseren.

U kunt de coating overal op aanbrengen, ook op onderdelen van uw motor die heet worden, want de coating is bestand tegen extreme temperaturen. Het is tevens biologisch afbreekbaar en het beschermt tegen corrosie.

De industrie is al geruime tijd bekend met het gebruik van nano coating. Grote industrieën zoals olieplatforms, stalen bruggen, vliegtuigen, treinen, schepen en militaire voertuigen maken al jaren gebruik van nano coatings op hun metalen onderdelen. Nu wordt de coating ook steeds populairder onder de particuliere consument. Probeer het ook eens uit en u bespaart nog geld ook!

Nog een handige tip of twee voor winterfietsers: laat een kleine beetje lucht uit uw banden om meer grip op de weg te hebben tijdens vorst en sneeuw. Doe een beenwarmer of een oude binnenband om de vering van uw frame. Zo komt er minder vuil en vocht tussen de vering te zitten. Lenano wenst u verder nog een prettige rit!