Skip to main content
Op werkdagen voor 16:00u besteld, volgende dag in huis!
Gratis verzending vanaf €33,99 en voor België +€3,-
Support: 085-130 43 49

Rendement zonnepanelen maximaliseren

Maximaal rendement op uw zonnepanelen

Wilt u graag uw zonnepanelen rendement verhogen? Dat begrijpen wij. Een van de grootste problemen bij zonnepanelen is vervuiling. Het glas is gemakkelijk vatbaar voor vuil zoals zand, stof, water en atmosferisch vuil. Het vuil zet zich gemakkelijk vast op het glas en hierdoor wordt het rendement verminderd. Gelukkig heeft Lenano de oplossing om het rendement op uw zonnepanelen maximaal te houden. Lenano heeft speciaal voor zonnepanelen een nano coating in haar assortiment. Dit is een schoonmaakset voor zonnepanelen dat is samengesteld op basis van nanotechnologie. Door uw zonnepanelen met onze Lenano Zonnepanelen Nano Coating te coaten, is het voor al het vuil niet meer mogelijk zich aan de panelen te hechten. Door uw zonnepanelen te coaten herstelt, volgens uitgebreid onderzoek, behoudt het rendement van uw zonnepanelen per paneel aanzienlijk. U hoeft hierdoor niet meer iedere drie maanden het dak op: Lenano Solar Coating is daardoor hét schoonmaakmiddel voor zonnepanelen!

De werking van nanotechnologie

Een nanodeeltje is enorm klein. Een nanometer is namelijk een miljoenste deel van een millimeter. Dat betekent dat in 1 millimeter een miljoen nanometers passen. Nanodeeltjes vormen als het ware een ‘spijkerbed’ op een oppervlakte. Dit spijkerbed zorgt ervoor dat vuildeeltjes hierop blijven liggen. Het gevolg hiervan is dat het vuil heel gemakkelijk met water kan worden verwijderd. U kunt zich voorstellen dat het toepassen van de coating op uw zonnepanelen ervoor zorgt dat het rendement per maand flink word verhoogt. Maar niet alleen het rendement van uw zonnepanelen wordt vergroot. De nanotechnologie coating is voor vele oppervlakten te gebruiken. Voor meer informatie over alle mogelijkheden, kijkt u eens bij ‘nanocoatings’ bovenin de pagina.

De voordelen van Lenano Zonnepanelen Coating

Onze naam, Lenano schoonmaakgemak, is niet zomaar uit de lucht komen vallen. Lenano staat voor het gebruik van nanotechnologie in onze producten. Schoonmaakgemak spreekt wat ons betreft voor zich. Wij gebruiken in onze gehele professionele schoonmaaklijn nanotechnologie coating. Deze speciale coating zorgt ervoor dat vuil zich met geen mogelijkheid kan hechten aan alle oppervlakten in en om het huis. Dus ook niet bij uw zonnepanelen. Door de coating blijft u jarenlang verlost van vuil. roet, stof en kalk. Vuil krijgt geen enkele kans meer om zich aan het oppervlak te hechten. Maar u hoeft ook niet meer eenmaal in de drie maanden het dak op; bij een flinke regenbui loopt het vuil namelijk zo van uw zonnepanelen af. Vindt u de Lenano Solar Coating een beetje te prijzig? Graag willen wij u dan attenderen op het feit dat u de investering in 30 weken heeft terugverdiend. Uw zonnepanelen rendement verhogen was nog nooit zo gemakkelijk. Lenano Solar Coating; het krachtigste schoonmaakmiddel van Nederland.

Bestel uw schoonmaakmiddel voor zonnepanelen nu!

Dus wilt u uw zonnepanelen rendement verhogen? Bestel dan de zonnepanelen nano coating en u hoeft nog maar één keer uw dak op. Maak kennis met de unieke kracht van nanotechnologie en bestel uw schoonmaakset zonnepanelen nu voor slechts €60,00. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen voor meer informatie. Dit doet u door te bellen naar 085-130 43 49 of een e-mail te sturen naar info@lenano.nl.