Skip to main content
Op werkdagen voor 16:00u besteld, volgende dag in huis!
Gratis verzending vanaf €33,99 en voor België +€3,-
Support: 085-130 43 49

Horeca & Food

Onderhoud in de horeca en foodbranche

In de horeca en in de foodbranche heeft u te maken met de Warenwet. Deze wet ziet er op toe dat de gezondheid van de consument niet in gevaar wordt gebracht. Deze wet geldt vanaf het produceren, bereiden en zelfs tot de plekken waar voedingswaren worden verkocht.

Daarnaast heeft u te maken met de consument zelf. Sanitair en keukens dienen altijd schoon te zijn. Een vieze hotelkamer kost u klanten. Etensresten aan uw servies kost uw restaurant ook klanten. Schoonmaken kost veel tijd en dus ook veel geld.

Wij kunnen u een dienst bieden die uw bedrijfsruimten, apparatuur en machinerie langer schoonhouden, optimaler laten werken, langer laten meegaan, beter zijn voor het milieu en dus meer rendement opleveren.

Behandelen met Nano Coatings

Wij hebben echter de oplossing voor uw bedrijf. Dankzij het gebruik van Nano Coatings krijgen vocht, vuil en vet geen kans meer krijgen om te hechten aan oppervlakten. Deze coatings zijn speciaal ontwikkeld voor de food en horecabranche. Er zijn antibacteriële stoffen aan de coatings toegevoegd zodat bacteriën en schimmels zich veel minder gaan hechten aan het oppervlak. Daarnaast word condensvorming voorkomen door het gebruik van onze professionele producten. Zo kan uw bedrijf optimaal presteren en profiteren van een schone omgeving!

Voordelen

Welke voordelen vallen er te behalen van het onderhoud met Nano Coatings? Minder vaak onderhoud, betere hygiëne en een betere uitstraling. Dit alles leidt natuurlijk tot alleen maar meer rendement. Wat wilt u nog meer? Hier nog even alle voordelen op een rijtje:

 • Lagere kosten: minder onderhoud, reparatie en betere isolatie
 • Revolutionair: water- en olieafstotend (hydrofobische en oleofobische eigenschappen)
 • Duurzaam: slijtvast en een betere bescherming tegen corrosie, erosie, weersinvloeden, (zout)water, chlorides, zuren en oliën
 • Uitstraling: geen vuil, vet, olieafzetting en organische aangroei zoals algen
 • Veilig: Foodsafe certificering getest op voeding en water

Wilt u ook gebruik maken van onze diensten? Vul dan hieronder uw gegevens in en ontvang een vrijblijvende offerte.

Bent u geinteresseerd of heeft u een project? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

  Voornaam

  Achternaam

  Telefoon

  Email

  Uw bericht

  [wpgdprc "Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens door Lenano"]