Skip to main content
Op werkdagen voor 16:00u besteld, volgende dag in huis!
Gratis verzending vanaf €33,99 en voor België +€3,-
Support: 085-130 43 49

De badkamer schoon in een handomdraai

Lenano Sanitair-nano-coating-voor-uw-badkamer

De wind waait, het regent en het begint al weer snel te schemeren. Het is koud en na een lange werkdag wilt u gewoon lekker even onder de douche of in bad. Comfortabel en warm. U ligt lekker in bad en slaakt een diepe zucht van voldoening. Dit is het leven! U blik begint nu echter te verdwalen en u ziet zwarte vlekjes op uw plafond en in de naden tussen uw tegels zitten. U wilt het niet zien en kijk weg naar de glazen wand. Deze is echter dof en zit vol met kalk. Daar gaat uw rust. Snel zoekt u het schuursponsje dat ergens bij de wasbak ligt en u gaat aan de schoonmaak. Die badkamer moet weer schoon, anders ligt u niet lekker.

Geef schimmel en kalk geen kans meer

Een vieze badkamer is natuurlijk iets waar we allemaal mee te maken krijgen. Maar sommige badkamers weer meer dan andere. Grote badkamers met grote gladde oppervlaktes van glas en tegelwerk hebben natuurlijk meer schoonmaakwerk. Er ontstaat dan veel kalk en vet wat snel weer schoongemaakt moet worden, want hoe langer het blijft liggen, hoe lastiger het weg te krijgen is.

Gelukkig is niet overal in Nederland het kalkgehalte in het drinkwater even hoog. Maar in een klein kikkerlandje zoals die van ons zijn wel enorm veel kleine woonruimtes aanwezig. En kleine woonruimtes hebben kleine badkamertjes. Deze zitten vaak niet aan de buitenmuur en hebben dus geen raam naar buiten toe, zeker niet in de meeste appartementen. En voor de badkamers die wel een raam hebben, met deze kou laat u die natuurlijk liever dicht zitten. Zonder open raam heeft u weinig ventilatie waardoor er weer veel sneller schimmel ontstaat. En schimmel is ongezond. Heel ongezond.

Om schimmel en kalk te bestrijden moet u er al snel veel chemische middelen bij halen. Bij ontkalkingsmiddelen worden er zuren losgelaten die reageren op kalk waarbij er kooldioxidegas vrijkomt. Inderdaad. Dat klinkt ook niet erg gezond. Effectief tegen schimmel zijn de antischimmelsprays. Deze bevatten echter chloor. Ook dat klinkt niet gezond. En dat is het ook niet. Bij gebruik van verschillende soorten chloor samen kunnen zelfs gevaarlijke chemische reacties ontstaan. U zult in ieder geval de gekleurde was even uit de badkamer moeten halen voordat u de schimmel gaat verwijderen.

Nano coating als alternatief schoonmaakproduct

Maar niet getreurd! De technologische ontwikkelingen vandaag de dag hebben goed nieuws gebracht voor de badkamerliefhebbers: Lenano Sanitair Nano Coating. Door de toepassing van nanotechnologie hebben wij een schoonmaakmiddel ontwikkeld die niet schadelijk is voor de gezondheid. Maar eigenlijk is het niet eens een schoonmaakmiddel. Het is een preventiemiddel! De Sanitair Nano Coating voorkomt dat er vieze vetten, kalken en schimmels op uw tegel en spiegelwerk blijft zitten.

Lenano sanitair coating

De piramidevormige oppervlakte van de coating zorgt ervoor dat het vuil zo van de tegels en van de spiegels afrolt. Daarbovenop hebben wij antibacteriële stoffen toegevoegd zodat schimmels en bacteriën geen kans krijgen zich op het oppervlak te hechten. Deze stoffen zijn honderd procent biologisch afbreekbaar en daarom niet schadelijk voor het milieu en uw gezondheid. Eenmaal behandeld met Sanitair Nano Coating hoeft u uw badkamer alleen even af te spoelen en blijft het tot wel twee jaar schoon! Dankzij dit ultieme schoonmaakgemak hoeft u dus veel minder schoon te maken en kunt u na een lange werkdag rustig uw bad nog eens lekker vol laten lopen met warm water!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.