Skip to main content
Op werkdagen voor 16:00u besteld, volgende dag in huis!
Gratis verzending vanaf €33,99 en voor België +€3,-
Support: 085-130 43 49

Je caravan schoonmaken met nano technologie

Caravan-schoonmaken-met-Lenano

Na de winter begint het bij veel mensen te kriebelen zodra de dagen weer langer worden en de klok naar zomertijd wordt verzet. De eerste vakantie met de caravan moet nu toch echt gepland worden. Maar voordat we er op uit kunnen trekken met ons tweede huis ligt er nog een klusje in het verschiet, je caravan schoonmaken.

Een klus waar veel mensen als een berg tegenop zien. Zo lang de caravan in de winterstalling staat willen we er niet aan denken. Het moet wel gebeuren, maar ach, dat komt nog wel. Maar dan ineens staat die eerste vakantie voor de deur en moet u er aan geloven. Dus aan de slag met sop en poetsdoeken om de caravan toonbaar te maken. Maar het kan ook anders. Het hoeft geen straf te zijn om de caravan schoon te maken, als u weet dat hij daarna langdurig schoon zal blijven.

Gebruik de unieke kracht van nano technologie

Wanneer u gebruik maakt van de unieke nano technologie van onze schoonmaakmiddelen dan heeft u veel langer plezier van uw werk dan wanneer u gebruik maakt van reguliere schoonmaakproducten. Met de traditionele allesreiniger kunt u weliswaar een goed resultaat bereiken, maar na een paar weken ziet u er weinig meer van. Een paar keer koken op uw kookplaatje in de caravan en er vormt zich alweer een vette aanslag op de keukenkastjes. Juist die ergernis behoort tot het verleden wanneer u de producten van Lenano gebruikt. Want als u deze unieke formule aanbrengt op alle oppervlakken die normaal gesproken als een magneet vuil aantrekken zult u zien dat ze veel langer schoon blijven.

Vuil afstotend effect

Het vuil afstotend effect van de schoonmaakmiddelen met nano technologie zorgt ervoor dat er na behandeling voor een lange periode niet meer intensief hoeft te worden schoongemaakt. De middelen met nano technologie zorgen ervoor dat er een onzichtbare coatinglaag wordt aangebracht en die beschermlaag zorgt ervoor dat het vuil zich niet meer aan die oppervlakken hecht. De coating blijft na een behandeling gedurende zeer lange tijd zitten. En in die periode hoeft u niet meer intensief te boenen en te schrobben. Een vochtig doekje is voldoende om de caravan er weer stralend schoon uit te laten zien.

Vakantie wordt vanaf nu alleen nog maar genieten

Gebruik dus de volgende keer dat u aan de grote schoonmaak van de caravan begint de producten met nano technologie. Volg de aanwijzingen op de verpakking en breng de coating aan op alle oppervlakken in uw caravan. En vanaf dan bent u voorlopig klaar met schoonmaken. U kunt met een gerust hart op vakantie. En tijdens uw vakantie hoeft u niet te poetsen om uw tijdelijke onderkomen bewoonbaar te houden. U kunt tijdens uw welverdiende vakantie gewoon doen waar vakantie voor bedoeld is: Genieten van de rust, ontspannen een boek lezen of cultuur opsnuiven in een ander land.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.