Skip to main content
Op werkdagen voor 16:00u besteld, volgende dag in huis!
Gratis verzending vanaf €33,99 en voor België +€3,-
Support: 085-130 43 49

Geld investeren om geld te besparen!

Lenano-besparing

De producten van Lenano zijn hun geld absoluut dubbel en dwars waard. Want als je bijvoorbeeld het interieur van de boot of de caravan met Lenano producten hebt behandeld, dan heb je daar meerdere jaren plezier van. Reken eens uit hoeveel je anders kwijt zou zijn geweest aan schoonmaakmiddelen, sponzen, schoonmaakdoekjes, borstels en noem maar op. Tel al deze bedragen bij elkaar op en zet dat af tegen de prijs van een set Lenano producten en de tijd dat je er plezier van hebt. Je zult snel tot de conclusie komen dat Lenano goedkoper is.

En dan hebben we het nog niet over de hoeveelheid tijd die je bespaart, want je hoeft immers geen uren meer bezig te zijn met schoonmaken. Die tijd kun je nu aan leukere dingen besteden.

Kan ik Lenano ook voor andere dingen gebruiken?

Er zijn diverse toepassingen van nanotechnologie als het gaat om het bestrijden van hardnekkig vuil. Om zo goed mogelijk gebruik te maken van de grote voordelen van nanotechnologie hebben we bij Lenano verschillende producten ontwikkeld, ieder met hun eigen specifieke toepassing. In de keuken heb je immers te maken met ander soort vuil dan op je zonnepanelen of op de boot. Onze producten zijn speciaal voor het specifieke doel ontwikkeld. Neem een kijkje in de webshop om het aanbod aan mogelijkheden te ontdekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.