Skip to main content
Op werkdagen voor 16:00u besteld, volgende dag in huis!
Gratis verzending vanaf €33,99 en voor België +€3,-
Support: 085-130 43 49

Een goed vooruitzicht met schone ramen

Het is bijna zo ver. Het jaar loopt ten einde en de feestdagen staan voor de deur. De kans is groot dat u uw kerstboom al heeft staan of dat u nog versieringen aan het ophangen bent. Misschien wilt u wel sneeuwsterren of sneeuwpoppen op het raam plakken. Straks met oud en nieuw wilt u misschien liever binnen zitten en van achter het raam naar al het vuurwerk buiten kijken.

Natuurlijk moeten die ramen dan schoon zijn, anders ziet u zo weinig! Ramen wassen midden in de winter zien de meeste mensen niet zitten. De glazenwasser zijn telefoon staat op voicemail dus u bent op uw zelf aangewezen. Liever laat u het zitten want het wordt toch zo weer vies. Maar wacht even, dat hoeft nu niet meer!

Met de huidige technologische ontwikkelingen zou er onderhand toch wel een gemakkelijkere oplossing moeten zijn? En die is er inderdaad! Met de nieuwe Glas Nano Coating van Lenano wordt ramen wassen super gemakkelijk!

Glas Nano Coating

Lenano staat niet voor niets voor schoonmaakgemak. De Glas Nano Coating van Lenano is gemakkelijk en snel in het gebruik. Wij leveren een allesreiniger mee in een handige spuitfles waar u zeer gemakkelijk uw ramen kunt schoonmaken. U kunt de spons in de keukenla laten liggen, de emmer in de kast laten staan en de glazenwasser kan op wintersportvakantie blijven. U hoeft de allesreiniger alleen maar even in te laten trekken en dan met water af te spoelen. Vuil en vlekken veranderen als sneeuw voor de zon.

Die vingerafdrukken van de kleine die vuurwerk aan het kijken was. De sneeuwballen die tegen de ramen waren gegooid met grijze sneeuw van de parkeerplaats. De glitter van de kerstversieringen die uw vrouw zo graag wilt ophangen anders is het niet echt Kerst. Deze resten blijven soms wel weken tot maandenlang zichtbaar, vaak tot aan de grote voorjaarsschoonmaak toe.

Maar met de nieuwe Glas Nano Coating van Lenano is dat nu verleden tijd. Door de huidige ontwikkelingen in de nanotechnologie is het mogelijk om vuil en vet af te stoten van het glasoppervlak. De coating brengt een laagje aan op het glas die op moleculair niveau de structuur van het oppervlak aanpast. Kleine piramidevormige deeltjes zorgen ervoor dat geen vuil en vetresten meer blijven zitten waardoor het oppervlak schoon blijft.

Een goed vooruitzicht

Het befaamde schoonmaakgemak van Lenano komt pas echt tot zijn recht wanneer u de coating gaat aanbrengen. Na even goed schudden brengt u de coating aan op het raam en poetst u de coating netjes uit. Nog even een paar minuten drogen en u bent klaar om de versieringen aan te brengen.

Het enige wat u nu nog hoeft te doen is even wennen. Wennen waaraan? U hoeft de kinderen niet meer terug te roepen wanneer ze met oud en nieuw met vingers en neus tegen de ramen staan gedrukt. Laat ze rustig staan en laat ze genieten van het uitzicht. U ramen blijven wel tot een jaar lang schoon!

Zo kunt u het nieuwe jaar ingaan met schone ramen. Is dat geen goed uitzicht… ik bedoel, is dat geen goed vooruitzicht?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.