Skip to main content
Op werkdagen voor 16:00u besteld, volgende dag in huis!
Gratis verzending vanaf €33,99 en voor België +€3,-
Support: 085-130 43 49

Hoe Lenano schoonmaken eenvoudig maakt

Lenano schoonmaak

Alles blijft langer schoon na een behandeling met onze producten omdat er een beschermende laag wordt gevormd. Die laag is vuilafstotend en daardoor krijgt stof, schimmel en ander vuil niet de kans om zich op oppervlakken te hechten. Een gewoon schoonmaakmiddel heeft deze eigenschappen niet en daarom moet je als je de badkamer met allesreiniger schoonmaakt als snel opnieuw aan de slag omdat je niet meer kunt zien dat je een week eerder nog zo je best had gedaan om alles blinkend schoon te poetsen.

Helpen Lenano producten alleen tegen stof en ander droog vuil?

Nee, Lenano heeft juist de eigenschap dat het werkt tegen alle soorten vuil, dankzij de vuilafstotende laag die de nanodeeltjes in onze producten achterlaten. Alle soorten vuil, dus ook hardnekkig vuil zoals vetten en schimmels, kun je veel gemakkelijker verwijderen na een behandeling met Lenano.

Hoe lang werkt de beschermende laag?

Een beschermende laag die je aanbrengt met behulp van onze producten werkt meerdere jaren. Het hangt wel van de omstandigheden af, maar over het algemeen ben je voor meerdere jaren verlost van intensief schoonmaken. En dat geldt niet alleen voor de badkamer, dat geldt voor alle vertrekken in je huis waar je onze producten kunt gebruiken, dus ook de keuken en het toilet. En er zijn nog veel meer toepassingen, en ook dan ben je voor jaren verlost van de regelmatig terugkerende intensieve schoonmaakbeurten. Als je de badkamer met Lenano hebt behandeld hoef je daarna alleen maar met enige regelmaat de vloer, de tegels, de wastafel, douchecabine, bad en wat er nog meer in je badkamer aanwezig is, met water af te spoelen om alles er weer blinkend schoon uit te laten zien. Hierdoor voorkom je ook schade als je te agressieve schoonmaakmiddelen gebruikt of te harde borstels. Want die heb je niet meer nodig na een behandeling met Lenano.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.