Skip to main content
Op werkdagen voor 16:00u besteld, volgende dag in huis!
Gratis verzending vanaf €33,99 en voor België +€3,-
Support: 085-130 43 49

Uw kunststof tuinmeubelen mooi houden

Kunststof-tuinmeubelen-mooi-houden-Lenano-schoonmaakgemak

Als het winterzonnetje zo lekker schijnt zoals die deze week een paar keer lekker heeft geschenen, zou u zomaar al zin de zomer krijgen. Misschien duurt de winter u alweer veel te lang en verlangt u allang naar de zomer. Om u even af te leiden van het koude winterweer zou u uw tuinmeubelen al vast eens uit de schuur kunnen halen voor een goede schoonmaakbeurt. Met het zonnetje lekker door het raam waant u zich alvast in de zomer.

Helaas wordt kunststof nogal snel vies en lelijk, zeker wanneer het blootgesteld wordt aan invloeden vanuit de natuur. Groene aanslag, modder, kalk en schimmel kan uw tuinmeubilair uiteindelijk ook doen verweren, zelfs wanneer we het over kwalitatief beter plastic hebben dat wordt gebruikt bij duurdere stoelen, banken en tafels. Het ziet er sowieso al snel niet meer netjes uit.

Gelukkig is kunststof over het algemeen snel schoon te maken. En daarom heeft u waarschijnlijk in de eerste plaats voor kunststof gekozen. Kunststof is gemakkelijker te onderhouden en het blijft langer goed dan hout. Lenano doet er nog een schepje bovenop. De Kunststof Nano Coating van Lenano beschermt uw kunststof meubilair tegen vocht en vuil waardoor u minder vaak en minder intensief hoeft schoon te maken. Daarnaast beschermen onze coatings tegen verkleuring.

Lenano Kunststof Nano Coating

Met een behandeling van Lenano Kunststof Nano Coating blijft uw tuinmeubilair zijn originele uitstraling behouden. Vocht, vuil, vet en schimmels vinden geen aanhechting aan het oppervlak van uw kunststof tuinmeubilair. De coating van Lenano is vanuit moleculair niveau opgebouwd om stoffen van buitenaf te weren. Kleine, microscopische deeltjes in de vorm van een pyramide hechten zich diep in het materiaal waardoor vocht, vet en vuil direct van het materiaal afrollen.

Het biostatische oppervlak beschermt uw meubilair tegen de aangroei van mossen en schimmels. Bacteriën krijgen zo geen kans zich te nestelen in uw tuintafel waar u in de zomer uw eten nuttigt. Zeker als u kinderen heeft komt dit goed van pas. Kinderen zitten overal met hun handen aan en steken gemakkelijk hun vingers in de mond. Zo beschermt u uw kinderen tegelijkertijd tegen ongewenste bacteriën.

U heeft nooit meer last van lelijke, groen-witte tuinstoelen die uw tuin oud en goedkoop doen lijken. Verschoten en verweerde tuinstoelen en tafels zijn verleden tijd dankzij de Kunststof Nano Coating van Lenano. Maar ook chemische schoonmaakmiddelen die schadelijk zijn voor het milieu en daarom ook slecht voor uw tuinplantjes zijn niet meer nodig.

Witte tuinstoelen, het hele jaar door

Met Lenano heeft u tijd om gebruik te maken van uw tuinstoelen. Door de afstotende laag blijven uw tuinstoelen langer schoon en zijn ze niet vatbaar voor verkleuring en aangroei. Zo kunt u profiteren van optimaal schoonmaakgemak, maar dat is waar Lenano voor staat! Natuurlijk kunt u de coating ook gebruiken voor uw kozijnen of het tuinkasteeltje van uw kinderen.

Bent u klaar met schoonmaken en heeft u de coating aangebracht? Zet uw plastic tuinstoel eens voor het raam, richting het zonnetje en doe uw ogen eens dicht. En, lijkt het al zomer?