Skip to main content
Op werkdagen voor 16:00u besteld, volgende dag in huis!
Gratis verzending vanaf €33,99 en voor België +€3,-
Support: 085-130 43 49

Je motor schoonmaken en gemakkelijk schoon houden?

Motor-schoonmaken-Lenano-schoonmaakgemak

Motorrijden wordt steeds populairder in Nederland. Heerlijk in de zomer, lekker er op uit en zonder vervelende files. Motorrijden is gewoon heel ontspannend. Er staan volgens het CBS dan ook al meer dan 650.000 motoren geregistreerd in Nederland. Al deze motoren moeten natuurlijk goed onderhouden worden.

Vliegjes op je helm, verbleekte kleuren door de zon en die vervelende krassen van die ene keer dat hij was omgevallen. Als motorliefhebber wil je natuurlijk ook de blits kunnen maken, en wil je dat je motor er te allen tijde schoon en netjes uitziet . Daarnaast wil je hem ook gewoon goed onderhouden voor het geval dat je hem wilt inruilen voor een nieuw model.

Lenano schoonmaakgemak ook voor alle motorrijders

Lenano staat voor schoonmaakgemak. Dat gemak kan je ervaren in je huis, op de werkplek, op weg in de auto, maar ook op weg met de motor. Zowel de lak van de motor als het vizier van je helm kunnen met een klein laagje coating voor veel plezier zorgen.

Het vizier van je helm raakt natuurlijk gemakkelijk vies onderweg, zeker met deze tropische temperaturen. Vliegjes zijn overal. En als we sommige nieuwsberichten moeten geloven, komen er steeds meer vliegjes uit tropische klimaten naar Nederland toe. Tijd om je helm eens goed in het vizier te kijken!

Je motorhelm behandelen met kunststof nano coating

Lenano Kunststof Nano Coating is uitermate geschikt voor het vizier van je helm. Al die vieze plakkerige muggen en vliegjes belemmeren het zicht enorm. Je kunt dus wel stellen dat het eigenlijk heel erg gevaarlijk is om met een vieze helm rond te rijden. Zo draagt Lenano ook weer bij aan een stukje veiligheid.

Hoe werkt het? De coating trekt diep in de structuur van de helm en zorgt voor een piramide-achtige structuur, zo klein dat je het niet zien kan. Maar het werkt fantastisch! Aanslag van beestjes en regenwater zijn geen probleem meer. Vuil spoelt er gemakkelijk vanaf en de wind blaast het laatste beetje vocht zo weg, als het er niet al vanzelf afgerold is. Blijft er wat vuil achter? Kwestie van een vochtige (microvezel)doek erover. Zo heb je de weg weer veilig in het vizier.

Motor schoonmaken en behandelen met een nano coating

Maar als je dan toch met een coating bezig bent, stop dan niet bij het behandelen van je helm. Natuurlijk kun je de rest van de motor ook beschermen! Lenano Auto Glas Coating help de lak van je motor in goede staat te houden. Krassen, corrosie en andere schade worden veel minder met een coating van Lenano.

Natuurlijk beschermt de coating ook tegen vuil en vocht. Tussen die warme dagen zitten ongetwijfeld nog wat flinke buien, zeker in augustus. Lekker door de plassen, door de modder en je motor blijft onbeschadigd en schoon, misschien nog even afspoelen. Ervaar nu het schoonmaakgemak van Lenano en geniet het hele jaar door van een comfortabele en veilige rit.

Het enige wat je hoeft te doen is het oppervlak reinigen met de meegeleverde allesreiniger in een handige spuitfles. Daarna het oppervlak goed droog maken en vervolgens de coating er op. Even dunnetjes insmeren met de meegeleverde microvezeldoek en je kunt het hele seizoen weer zonder zorgen de weg op!