Skip to main content
Op werkdagen voor 16:00u besteld, volgende dag in huis!
Gratis verzending vanaf €33,99 en voor België +€3,-
Support: 085-130 43 49

Nano coatings voor uw caravan en boot

Nano-coating-voor-uw-caravan-en-boot

De vakantie staat weer voor de boeg. U heeft de caravan al uit de opslag gehaald en u heeft de koffers al gepakt. De vakantie kan eindelijk beginnen. Er op uit in eigen land of aan het strand in een exotisch oord. U bent klaar om op weg te gaan. Natuurlijk wilt u zonder zorgen op weg en daarom heeft u alles goed voorbereid. Een schone auto en een schone caravan horen daar bij.

Lenano staat voor schoonmaakgemak en dat gaat u merken wanneer u op vakantie gaat. Althans, als u zich goed voorbereid heeft met een laagje coating van Lenano. Etensresten op uw bekleding, bagage en het meubilair in uw auto en caravan kunnen voor flink wat irritatie zorgen. Al die kleine vliegjes op uw voorruit die maar niet weg willen, ongeacht hoe vaak u met de ruitenwisser en vloeistof over uw voorruit heen gaat. Of die vieze, groene aanslag op uw caravan wanneer die te lang op een vochtige plek heeft gestaan op de camping. Al deze vakantiestress kunt u niet gebruiken. Gelukkig kunt u dit gemakkelijk voorkomen.

Lenano Coatings voor uw auto

Lenano staat voor schoonmaakgemak en daar wilt u op uw vakantie natuurlijk optimaal van profiteren. Lenano heeft speciale coatings ontwikkeld die u voor uw auto kunt gebruiken. Vliegjes en zand op uw voorruit gaan uw vakantiepret niet bederven als er een mooi laagje coating op uw voorruit zit. Onderweg wilt u de kinderen trakteren op een ijsje op een pakje drinken. Het zal niet de eerste keer zijn dat de bekleding in uw auto de prijs hiervoor moet betalen.

U kunt Lenano Nano Coatings gemakkelijk op uw auto aanbrengen voordat u op weg gaat. Maak de ramen, de lak en de bekleding goed schoon. Dat kan met Lenano Maxx Xtreme cleaner. Een allesreiniger die wordt meegeleverd in een handige spuitfles. Bij een droog oppervlak brengt u de coating aan met een microvezeldoek. Ook deze wordt meegeleverd. Even laten drogen en u kunt zonder zorgen op weg!

Lenano Coatings voor uw caravan en boot

Dat is natuurlijk hartstikke mooi, die coatings voor de auto, denkt u misschien. Maar mijn caravan en boot krijgen nog veel meer te verduren tijdens zo’n vakantie. Dat is zeker waar. Caravans die geruime tijd in de regen en modder moeten staan krijgen met veel vuil te maken. Als de zon dan nog eens begint te schijnen, koekt het vuil er nog even lekker in. Met een boot is het zelfs nog erger. Algen en groene aanslag doen een boot er oud en lelijk uit zien.

Gelukkig heeft Lenano ook coatings speciaal voor caravans en boten. Vieze aanslag en vochtschimmels zijn geen probleem meer wanneer u uw caravan of boot heeft behandeld met een coating van Lenano. De lange reis naar de vakantiebestemming heeft alleen nog maar een regenbuitje of een snel ritje door de wasstraat nodig om al het vuil weg te spoelen. Zo kunt u zonder zorgen gaan genieten van uw vakantie!

Lenano wenst u nog een fijne vakantie toe!