Skip to main content
Op werkdagen voor 16:00u besteld, volgende dag in huis!
Gratis verzending vanaf €33,99 en voor België +€3,-
Support: 085-130 43 49

Textiel nano coating voor bescherming van kleding & schoenen

Textiel nano coating voor bescherming van kleding & schoenen

Het nieuwe jaar is nu in volle gang, maar met het weer wil het voorlopig nog niet opschieten. We zitten momenteel midden in de winter en het is behoorlijk nat. natuurlijk zijn we dat in Nederland onderhand wel gewend. Maar het nieuwe jaar brengt ook weer nieuwe voornemens met zich mee. Die wintervetjes moeten er misschien nog af en joggen is hoe we dat doen in Nederland.

Maar met dit natte weer haalt u liever niet uw nieuwste sneakers uit de kast. Ook uw winterkleding krijgt regelmatig een bui te verduren en al snel ruikt het niet zo fris meer. Elke dag weer in de wasmachine gaat ook niet, want u heeft uw winterkleding bijna elke dag nodig. Lenano heeft voor u de oplossing. Lenano Textiel Nano Coating beschermt uw schoenen, kleding en ander textiel, het hele jaar door.

Lenano Nano Textiel Coating

Om het textiel optimaal te beschermen heeft Lenano een coating ontwikkeld die zich om de structuur van de stof heen wikkelt. U krijgt dus geen kunststoflaag die uw kledingstuk volledig bedekt als een hoort hoes, maar de coating hecht zich diep in de structuur waardoor het textiel kan blijven ademen. U hoeft zich dus ook geen zorgen meer te maken over schimmels en nare geurtjes.

Verkleuringen, schade en schimmels zijn verleden tijd voor uw textiel met de nieuwe Lenano Nano Textiel Coating. U hoeft niet meer elke dag uw schoenen of jas schoon te maken. Na een behandeling met de Nano Textiel Coating van Lenano rolt het vocht en vuil zo van uw kleding af. Het is bovendien voedselveilig en daarom ook geschikt voor bijvoorbeeld uw keukenschort die altijd zo enorm vies wordt.

De winter kan veel schade brengen aan uw textiel. Maar ook in de zomer krijgt uw textiel het soms zwaar te verduren. In de zomer kan de felle zon uw bekleding al snel verkleuren. Mooie kleuren vervagen snel en worden flets en lelijk. Maar dankzij de toegevoegde Uv-filter in de coating blijft de kleur van uw bekleding langer mooi. Handig voor uw parasol, zonnewering en gordijnen!

Toepassing van de coating

Dankzij Lenano Nano Textiel Coating kunt u nu uw kledingstukken en schoenen beschermen tegen invloeden van buitenaf waardoor ze langer meegaan en er goed uit blijven zien. Lenano staat bekend om schoonmaakgemak en het is daarom ook simpel aan te brengen op het kledingstuk of schoenen:

U maakt eerst het kledingstuk of de schoenen goed schoon. Daarna moet u de Nano Textiel Coating even goed schudden, vervolgens spuit u het op het kledingstuk of de schoenen en klaar bent u. Regen, modder en sneeuw glijden nu zo van uw jas of schoenen af!

Maar denkt u ook eens aan uw tuinmeubilair, uw parasol en de bekleding van uw auto en caravan.
Vetvlekken, wijnvlekken, as van sigaretten of de BBQ kan uw bekleding snel vernielen of lelijk maken. Na een behandeling met Nano Textiel Coating van Lenano kunt u met een gerust hart in uw tuin zitten of erop uit met de auto en caravan. Zo kunt u lekker frist het jaar door!