Skip to main content
Op werkdagen voor 16:00u besteld, volgende dag in huis!
Gratis verzending vanaf €33,99 en voor België +€3,-
Support: 085-130 43 49

De voorjaarschoonmaak komt er weer aan!

Het is weer tijd voor de voorjaarsschoonmaak Lenano schoonmaakgemak

De klok is weer een uur vooruit gegaan. Dat betekent dat het weer langer licht is. De vogeltjes fluiten, de jassen gaan weer uit, de bloemen beginnen langzaam te bloeien en overal spelen de kinderen weer buiten. Het is lente. En dat betekent: Het is weer tijd voor de voorjaarsschoonmaak! Vader en moeder deden het vroeger al, opa en oma deden het ook elk jaar weer en de generatie voor hun moesten er elk jaar ook weer aan geloven. Al van oudsher is het de traditie om in deze tijd van het jaar het huis even flink onder handen te nemen.

Aan de slag dus! De bezem, de dweil, een emmer, handschoenen en… een Lenano schoonmaaksetje.
Natuurlijk maken we niet meer schoon zoals 50 of 100 jaar geleden. We hoeven niet meer met een tobbe aan de oever van de rivier ons wasgoed te schrobben. Ondertussen hebben we de wasmachine uitgevonden en vele, vele schoonmaakmiddelen. En we zijn niet stil blijven staan. Schoonmaken is nog steeds een alledaags iets en totdat we hele bijzondere lasers hebben uitgevonden die automatisch al het vuil verdampen zonder andere stoffen te beschadigen, blijven we nog wel even schrobben.

Schoonmaakgemak

Ondanks het feit dat we helaas nog geen lasers hebben uitgevonden die automatisch al het vuil verdampen hoeft het toch allemaal zo moeilijk niet te zijn. Dankzij de coatings van Lenano wordt schoonmaken in en rondom het huis een stuk gemakkelijker. Het enige wat u hoeft te doen is de coating eenmaal aan te brengen op het schoon te maken oppervlak. Lenano staat voor schoonmaakgemak en dat is niet voor niets. Als u bij Lenano een Nano coating schoonmaak set bestelt, krijgt u een handige spuitfles met allesreiniger waarmee u gemakkelijk vuil en vet uit uw huis verdrijft. Daarna brengt u met meegeleverde microvezeldoek de coating aan, laat u het even intrekken en klaar bent u!

En dan begint het echte gemak pas. De coating trekt diep in het oppervlak en hecht zich op moleculair niveau diep om de structuur van het oppervlak heen. Daardoor wordt het oppervlak van binnenuit beschermd tegen vocht, vet en vuil. De moleculen krijgen geen kans meer zich in de structuur van het oppervlak te trekken en uw huis blijft schoon. En het werkt voor elk oppervlak!

Overal in huis

De keuken, de badkamer, de vloer, de ramen, de zonnepanelen. Noem maar op. De coatings zijn biologisch afbreekbaar en antibacterieel. U kunt het overal gebruiken en overal voor gebruiken. Het beschermt kinderen tegen vieze bacteriën en mensen die allergisch zijn voor bepaalde stoffen. En dat is mooi rond deze tijd van het jaar, want het hooikoorts seizoen begint ook weer.

Niezen, proesten en tranende ogen. Thuis bent u veilig wanneer u uw beddengoed en matras eens behandeld met de Textiel Nano Coating. Dit geldt natuurlijk ook voor uw bankstel, tapijt en tafelkleed.

We hebben overal aan gedacht zodat u dat niet hoeft te doen. Lenano staat niet voor niets voor schoonmaakgemak!