Skip to main content
Op werkdagen voor 16:00u besteld, volgende dag in huis!
Gratis verzending vanaf €33,99 en voor België +€3,-
Support: 085-130 43 49

Toilet schoonmaken? Met nano coating zeer gemakkelijk

Toilet-schoonmaken-met-Nano-Coating

Sanitair schoonmaakgemak

De Kerstboom staat versierd in volle pracht. De inkopen zijn gedaan en het wachten is nu nog op de familie. U bent klaar voor de Kerstdagen. Althans bijna. Na een flink Kerstdiner gaat al het bezoek ook nog eens langs bij het kleine kamertje. En die moet natuurlijk brandschoon en brandschoon zijn. Uw schoonmoeder mag niets te klagen hebben!

Natuurlijk heeft niet iedereen een lastige schoonmoeder. Die van u is vast hartstikke lief. Maar ook die schoonmoeders willen graag op een schoon toilet zitten. Ongetwijfeld wilt u zelf ook niet op een vies toilet zitten. En u heeft niet altijd de tijd om het zelf schoon te maken. Daarnaast kan het ontzettend smerig werk zijn.

Toilet schoonmaken

Kortom, het toilet schoonmaken is altijd al een van de meest onprettige klusjes geweest. Maar het moet nu eenmaal gebeuren. Even flink met de borstel schrobben werkt nu eenmaal niet altijd. Soms is het vuil flink aangekoekt en moet u toch echt de mouwen gaan opstropen.

Voorheen was het flink aanpoten wanneer het om de grote toiletschoonmaak ging. Mondkapjes, handschoenen, veiligheidsbril en een schort mochten er niet aan ontbreken. Natuurlijk neemt niet iedereen al deze maatregelen, maar als u uw gezondheid en kleding wilt beschermen is dit eigenlijk wel nodig. Zeker als u met chloor en kalkreinigers aan de slag gaat.

Aangekoekte ontlasting in de pot, urinevlekken tegen het tegelwerk, harde zeepresten aan het handpompje. Nu weet u weer waarom u zo’n enorme hekel heeft aan deze klus. Dit moet toch makkelijker kunnen? En dankzij Lenano kan dat nu ook!

Een goed vooruitzicht

De Lenano Sanitair Nano Coating maakt een einde aan al deze vieze bende. En snel ook! Lenano doet zijn reputatie weer eer aan wanneer het gaat om schoonmaakgemak. De Sanitair Coating is speciaal gemaakt voor uw toilet en badkamer. De coating brengt een beschermlaag aan op uw sanitair die water en vuil afstotend is. Zo blijft uw toilet, uw wasbak en uw tegelwerk veel langer schoon en heeft u minder snel last van vieze geurtjes. De beschermlaag weet zich goed te hechten aan de harde ondergronden van keramiek en glas waardoor u zo lang mogelijk van de coating kunt profiteren en u ziet er verder niets van!

Uw gezondheid mag natuurlijk ook meeprofiteren. Laat de chloor en de ontkalker maar staan. Uw handschoenen, mondkapjes en veiligheidsbril kunt u ook laten liggen. De Sanitair Nano Coating bevat namelijk geen chloor, was, siliconen of andere giftige stoffen. De antibacteriële stoffen die toegevoegd zijn aan de coating maakt het onmogelijk voor bacteriën en schimmels om zich te nestelen in uw kleine kamertje. Die vieze geur van vochtschimmel is nu voorgoed verleden tijd!

Volgend jaar met Kerst hoeft u niet weer opnieuw aan de grote schoonmaak te beginnen. De coating kan wel twee jaar lang blijven zitten. Bij het opnieuw aanbrengen komt u ook niet zo snel weer hardnekkig vuil tegen. Tussentijdse schoonmaakbeurten zijn gemakkelijk uit te voeren met een doekje, een borstel en een beetje water. Hoe gemakkelijk wilt u het hebben?

Lenano wenst u fijne Kerstdagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.